VILKA ÄR VI?

OKKEA MEDIA

Vi är en Malmöbaserad mediabyrå – ett passionerat team med bred och varierande expertis inom mediaproduktion, webbdesign och marknadsföring. Vi kan hjälpa dig formulera din vision och utifrån dina behov skräddarsyr vi en anpassad lösning. Vi är med dig hela vägen från idé till färdig produkt.

FOTO

Bilder är en av de viktigaste beståndsdelarna i marknadsföring i allmänhet och på internet i synnerhet. Tillgång till högupplösta, kvalitativa bilder är en förutsättning för att förmedla det du önskar.

 

Se mer
7

FILM

Formatet tillåter förmedlandet av en vision och kan med sina narrativ väcka känslor hos publiken. Helt enkelt en värd investering för att visa vad just du står för och som tillåter dig sticka ut i mängden. 

 

Se mer
7

WEBB

Hemsidan är oftast platsen för det första mötet med kunden. Närvaro på internet är idag ett måste. Ta tillfället i akt att inte bara förmedla praktisk information, utan också väcka intresse genom att fånga uppmärksamhet med din berättelse på en säljande och visuellt tilltalande hemsida.

Se mer
7

FOTO

OKKEA MEDIA

Konsumenterna är visuella och får hela tiden visuella intryck. För att hitta sin plats i dagens marknad är professionella bilder ett MÅSTE för företag inom alla branscher. Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, och reklamplats är begränsad och dyr! Vi hjälper dig att göra dina tankar och ord till lockande bilder som uttrycker såväl de känslor som den information du önskar. Med våra kreativa idéer och en god dialog med dig som kund, tar vi dig till dina förväntningar och långt vidare.

Portfolio ›

FILM

OKKEA MEDIA

Det snabbast växande formatet och det som alla undersökningar visar att dagens kunder önskar se mest av. Här finns alla möjligheter att förmedla stämning, budskap, kunskap – allt vad man önskar. Kom med en idé och låt oss utföra den. Om du inte vet vad du behöver så vet vi det, låt oss bygga fram ett koncept från din vision och låt oss guida dig hela vägen från idé till färdig produkt.

 

WEBB

OKKEA MEDIA

Om du inte finns på internet idag är det svårt att klara sig och att synas på dagens marknad. Med noggranna övervägningar kring interaktionsdesign såväl som med grafisk expertis så ser vi till att din hemsida både ser lockande ut och leder dina potentiella kunder på rätt spår.

0